Freza ARDEN Dreaptă Multifuncțională de Diamant cu 2/3 Dinti D1-D20 (DETALII WHATSAPP)

lei59.99

Utilizarea instrumentului și precauții

 

1. Pentru a preveni răsucirea frezei din cauza presiunii excesive, toate frezele sunt proiectate să se rotească în sensul acelor de ceasornic .

 

 

2. Când instrumentul este terminat, trece testul de echilibru pentru a se asigura că nu există nicio îndoială privind saltul radial. Pentru a vă asigura că unealta nu are nicio balansare și săritură în timpul utilizării, vă rugăm să acordați atenție selecției echipamentului mecanic adecvat și a unei mandrine excelente.

 

 

3. Trebuie selectată dimensiunea adecvată a colțului. Dacă se constată că clema nu este suficient de rotundă sau uzată, aceasta va face ca clema să nu strângă unealta corect și corect. Vă rugăm să înlocuiți imediat clema intactă cu specificațiile standard.

 

 

4. Instalarea mânerului sculei trebuie să fie în conformitate cu reglementările UE. De exemplu, adâncimea de prindere a diametrului tijei de 12,7 mm trebuie să ajungă la 24 mm pentru a menține intervalul de presiune al mânerului sculei.

 

 

5. Când unealta este tocită, vă rugăm să o înlocuiți cu una nouă și să nu o utilizați în continuare pentru a evita ruperea sculei și vătămările legate de muncă.

 

 

6. Când utilizați o unealtă, vă rugăm să alegeți o unealtă cu o lungime a lamei mai mare decât cea a piesei de prelucrat. De exemplu, dacă doriți să frezați o canelură cu o adâncime de 12,7 mm, vă rugăm să alegeți o unealtă cu o lungime a lamei de 25,4 mm și să evitați să utilizați o unealtă cu o lungime a lamei egală sau mai mică de 12,7 mm.

 

        Sugestie de viteză a frezei

 

 

Diametrul sculei                                                    Viteza

1”(25,4 mm) 32000 RPM

1-1/4”~2”(30-50mm) 18000RPM

2-1/4”~2-1/2”(55-65mm) 16000RPM

3”~3-1/2”(75-90mm) 12000RPM

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Freza ARDEN Dreaptă Multifuncțională de Diamant cu 2/3 Dinti D1-D20 (DETALII WHATSAPP)”

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Cosul De Cumparaturi